Menu 1 | 3-gangen diner
Voorgerecht
Avacado met garnalencocktail
Hoofdgerecht
Stoofpotje van hert met aardappelpuree
Dessert
Apfelstrudel
Menu 2 | 4-gangen diner
Voorgerecht
Vittelo Tonato
Tussengerecht
Tagliatella met pesto
Hoofdgerecht
Ossobuco
Dessert
Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus
Menu 3 | 4-gangen diner
Voorgerecht
Caprese met avocado
Tussengerecht
Op drie verschillende manieren bereide gerookte zalm
Hoofdgerecht
Biefstuk uit de oven met gegrilde aardappels en haricoverts
Dessert
Amandel semifredo met sinnasappel
Menu 4 | 5-gangen diner
Aperitief/amuse
Bruchetta, crostini belegd met gemarineerde en gekruide tomaatreepjes
Voorgerecht
Frisse salade met verse gerookte kip
Tussengerecht
Ravioli gevuld met paddestoelen en roomsaus
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met courgette en aardappels uit de over
Dessert
Kaasplankje
Menu 2 | 4-gangen diner op zijn Italiaans
Dessert
Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus
PortLBV Presidential