wine-in-the-box

Vako Vino nu ook voor uw relatiegeschenken

Vako Vino nu ook voor uw relatiegeschenken

Naast het geven van proeverijen en verkopen van wijnen kunt u nu ook bij Vako Vino terecht voor uw relatiegeschenken. De feestdagen zijn in aantocht en is het weer zoeken naar iets origineels om uw waardering uit te spreken naar uw personeel of relatie.

Zoekt u niet verder! Want Vako Vino kan nu ook iets voor u betekenen voor mooie relatiegeschenken.

Verpakking 1: Wine in the box

Wine in the box is nieuw en exclusief. Vako Vino kreeg de primeur om dit te verkopen in samenwerking met Bofesto, die het ontwerp heeft bedacht. https://bofesto.nl/

Verpakking inclusief 2 zijdige bedrukking en opmaak van logo en tekst. Op deze unieke verpakking kunt u uw eigen reclameboodschap of huisstijl maken.

De Wine in de box is een unieke verpakking en is te bestellen vanaf 10 stuks inclusief bedrukking. Zie voor prijzen https://vakovino.nl/product/re-board-verpakking/

Prijzen zijn exclusief levering wijn. U kunt zelf een samenstelling maken van de wijnen die u in de wijnkist wilt geven en die leveren wij dan compleet ingepakt bij u af.

wine-in-the-box

Wellicht toch graag een verpakking voor meer dan 1 fles wijn dan ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn!

Verpakking 2: Wijnkist met bedrukte deksel

Wijnkist met een gepersonaliseerde bedrukking van de deksel. Kisten voor 1 t/m 5 flessen mogelijk.

Wij leveren vanaf 10 wijnkisten een gepersonaliseerde deksel. Zie voor prijzen en mogelijkheden  https://vakovino.nl/product/wijnkist-met-bedrukte-deksel/

Prijzen zijn exclusief wijn. U kunt zelf een samenstelling maken van de wijnen die u in de wijnkist wilt geven en die leveren wij dan compleet ingepakt bij u af.

 

Wijnfles in doos

Wijnfles in doos met video boodschap. Minimale bestelling 25 stuks. 

Hoe leuk is het om uw personeel of relatie een persoonlijke boodschap over te brengen in een door u zelf opgenomen video. Of uw promotiefilmpje die u van uw bedrijf heeft en onder de aandacht wil brengen.

In deze doos kunnen 2 flessen. De wijnen kunt u vinden in onze wijn web shop https://vakovino.nl/shop/

De opmaak van de verpakking wordt in overleg verzorgd. Bij het aanleveren van de juiste bestanden worden geen extra kosten berekend. Als u wilt dat wij de opmaak verzorgen brengen wij u vooraf op de hoogte van de extra kosten.