Vuurwerk

Met knallende kurken naar 2020

Met knallende kurken naar 2020.

Hoe bruisend kan je het nieuwe jaar beginnen? Wat dacht u van een overheerlijke Cava, de mousserende wijn uit de wijnstreek de Penedes in Spanje.

Wij hebben er twee voor u uitgezocht die u wij met een korting kunnen aanbieden voor het oud en nieuw feest.

Cava Torello Corpinnat Brut Reserva Special Edition

Torello Corpinnat Brut Reserve Special Edition

De Brut Reserve 2013 van Torello is een elegant fruitige Cava met een fijne, standvastige mousse. Het opvallend zachte, bijna romige mondgevoel gaat gepaard met een heerlijk minerale frisheid in de afdronk. Hoge kwaliteit Cava in een overtuigende stijl.

Slechts 4 gram dosage. 36 maanden lie-rijping, dus met recht een Cava Reserve.

Heerlijk als aperitief en bij quiches, roerei met gerookte zalm en tapas. Kan ook gedronken worden bij de oliebollen.

€ 18,95 inclusief btw

6 halen = 5 betalen

Xenius Brut Cava

Mooie strak droge Cava waarvan de kwaliteit erg hoog is voor deze zeer scherpe prijs. De frisse geur loopt over op een frisse smaak. Er zijn geen oneffenheden te vinden. Een heerlijke bubbel om 2020 in te luiden dus.

U kunt deze natuurlijk ook op eindjaarsavond schenken bij de taps en de oliebollen. Daar kan deze goed bij gedronken worden.

Heerlijke fruit- en gistaroma’s, zachte zuren en bubbels zijn allemaal heerlijk met elkaar in evenwicht. De mooie zachte mousse houdt lang stand met een lange plezierige afdronk.

€ 7,95 inclusief btw

6 halen = 5 betalen
Cava Xenius bij Vako Vino

Bel of mail snel om van deze speciale actie gebruik te kunnen maken. Actie is geldig tot en met 31 december 2019 zolang de voorraad strekt!

Info@vakovino.nl of 06-11070910

Vako Vino bedankt alle proevers die bij een  proeverij van Vako Vino aanwezig zijn geweest. En speciale dank aan de klanten die de proeverijen mogelijk hebben gemaakt.

Wij hopen dat u er net zo van heeft genoten als wij dat hebben gedaan. 

Vako Vino wenst u een gezond en voorspoedig 2020 toe.

SALUTE.