Last minute relatiegeschenken service

Vako Vino exclusief voor al uw relatiegeschenken

Naast het geven van proeverijen en verkopen van wijnen kunt u ook bij Vako Vino terecht voor uw relatiegeschenken. Bent u op zoek naar iets origineels om uw waardering uit te spreken naar uw personeel of relatie dan kan VaKo Vino u daarbij helpen.

Zoek niet verder!

Vako Vino helpt u graag en heeft een bescheiden maar exclusief aanbod voor U.

Oeps nog niet aan gedacht nog even snel wat regelen voor uw klanten of personeel!

VaKo Vino kan u u daarbij helpen en heeft diverse soorten verpakkingen en combinatie die u zelf kunt samenstellen.

Als verpakkingen hebben wij:
  • Houten wijnkist met met een menu passend bij de door u gekozen wijnen;
  • Wijnflessen in diverse soorten bedrukte verpakkingen zoals Doos Proost.
  • Diverse soorten bedrukte wijnzakken
Naast één of meerdere flessen wijn kunt u dit jaar ook leuke accessoires toevoegen, zoals:
  • Wine Chill Original, de design wijnkoeler;
  • Air Cork;
  • Wine Chill Stopper.

Wellicht toch graag een verpakking voor meer dan 1 fles wijn. Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn!

Wijngeschenk met menukaart en recepten

Wijnkist met schuifdeksel

Wijnkist met een schuifdeksel. Kisten voor 1 t/m 5 flessen mogelijk.

Wij leveren ze vanaf 5 wijnkisten gratis bij af. Prijs op aanvraag afhankelijk van welke wijnen u in de kist wilt hebben.

U kunt zelf een samenstelling maken van de wijnen die u in de wijnkist wilt geven en die leveren wij dan compleet ingepakt bij u af.

Voorbeeld hiernaast: Twee flessen Elysée in houten kist met een menukaart voor bijpassend 3-gangenmenu voor slechts € 29.75 inclusief btw

Kartonnen verpakking

Wijnfles in doos met verschillende uitstralingen, teksten en slogans. Wij hebben verschillende cadeauverpakkingen op voorraad, zoals een “Doos Proost”. In deze doos(foto) kunnen 2 flessen wijn. Wij hebben ze ook voor 1 of 3 flessen.

Deze verpakking verkopen wij in onze webshop met wijn van wijnhuis Elyseé. Verpakking met 2 wijnen verkrijgbaar vanaf € 25,00 inclusief btw. Er geldt een staffelkortingen bij bestellingen van >25 en >50 stuks.

De wijnen en de overige soorten cadeauverpakkingen kunt u vinden in onze wijn web shop https://vakovino.nl/shop/

Doos Proost Vako Vino

Wijnzakken

Wijnzak met een overheerlijke mousserende wijn uit de Champagne of stevige Italianse d’abruzzo of Barbera.

Alle combinaties uit ons assortiment zijn mogelijk. bezorgd. Enkele suggesties:

  • Chateau La Gorce Bordeaux in zak € 19,50
  • Champagne Duménill Brut in zak € 39,50
  • Elysée, een Merlot, of Viognier of Syrah of Suavignon Blanc in zak voor € 13,50

Accessoires 1: Wine Chill Original

WINECHILL Original, dé design wijnkoeler, is een must have voor iedere wijnliefhebber die houdt van een stijlvol gepresenteerd goed gekoeld glas wijn!

Prijs vanaf € 18,18 exclusief btw bij bestelling van > 96 stuks. Zie voor prijzen, staffelkortingen en overige mogelijkheden: https://vakovino.nl/product/wine-chill-koeler/

Accessoires 2: Air Cork

Met de Air Cork houdt u uw fles wijn dagen langer goed zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en aroma’s. De Air Cork zorgt voor een luchtdichte afsluiting op elk niveau binnen de fles. Dus neem gerust één glas wijn en bewaar de rest voor op een later tijdstip. De wijn zal net zo lekker smaken!

Prijs vanaf € 24,75 exclusief btw bij bestelling van  >24 stuks. Zie voor prijzen, staffelkortingen en overige mogelijkheden: https://vakovino.nl/product/air-cork/

Accessoires 3: Wine Chill stopper met logo

Dé design wijnkoeler “WINE CHILL Original” is op zich al het perfecte cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Met een personaliseerde wijnstopper met uw eigen logo erop bent u pas echt origineel! 

LET OP MET EIGEN LOGO IS TWEE WEKEN LEVERTIJD.

Prijs vanaf € 7,40 exclusief btw bij bestelling >96 stuks. Zie voor prijzen, staffelkortingen en overige mogelijkheden: https://vakovino.nl/product/wine-chill-stopper-met-custom-logo/

Prijzen en offertes

Prijzen van de verpakkingen en accessoires in onze webshop zijn exclusief wijn en inclusief btw. De prijzen voor de Doos Proost zijn wel inclusief wijn van wijnhuis Elyseé.

U kunt zelf de verpakking en de wijn(en) samenstellen die u wilt geven aan uw relatie of personeel. Wij leveren deze dan compleet ingepakt bij u af op elk gewenst moment.

Er geldt voor deze producten een staffelkortingen bij bestelling van >10, >25, >50 en >100 stuks. 

Zie voor prijzen, staffelkortingen en overige mogelijkheden: . https://vakovino.nl/shop/

Meer informatie of een afspraak maken voor een op maat gemaakte scherpe aanbieding? Neem dan gerust persoonlijk contact op.

Naast alle gegevens die op de website zijn te vinden kunt u ons ook per mail of telefonische bereiken voor meer informatie. Stuur uw vragen via de mail, info@vakovino.nl. Of bel voor een afspraak dan komen wij langs met wat voorbeelden, telefoonnummer 06-11070910