Kerstgeschenken en relatiegeschenken

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Heeft u uw kerstpakketten of relatiegeschenken voor de feestdagen nog niet geregeld? Geen probleem, VaKo Vino kan u daar bij helpen. In ons assortiment hebben wij mooie wijnen in diverse  geschenkverpakkingen of houten kist. Wat dacht u van een mooie mousserende wijn uit Italië, de Franciacorta Brut in houten kist, voor € 32,95.

Of twee overheerlijke Italiaanse wijnen. Een dieprode Ripasso en een fris zoete dessertwijn van de Aleatico druif in houten kist voor € 29,95. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij doen er ook een wijnbeschrijving bij en een paar leuke tips welk gerechten u erbij kan kiezen tijdens bijvoorbeeld het kerstdiner.

Wat zou het een leuk idee zijn om uw relaties of uw medewerkers uit te nodigen voor een wijnproeverij waarna ze zelf een keuze mogen maken welke wijn ze als kerstgeschenk willen meenemen. Al met al veel manieren om de geschenken onder de aandacht te brengen.

Als u denkt dat u te laat bent dit voor de kerst nog allemaal  te regelen zien wij steeds vaker dat de kerstgeschenken worden vervangen voor een nieuwjaarsgeschenk. Wij kunnen natuurlijk ook een nieuwjaarsproeverij voor u verzorgen. U bent dan gelijk in de gelegenheid iedereen het beste voor 2019 te wensen. 

Voor meer mooie aanbiedingen en combinatie neemt gerust contact op via info@vakovino.nl of bel ons op 06-11070910.