ingrediënten:
- 2 rijpe avocado’s
- 125 gr. Hollandse garnalen
- Bosje verse dille
Voor de saus:
- 1 limoen
- 4 eetl. Mayonaise
- 1 eetl. Ketchup
- 1 eetl. Currysaus
- 2 eetl. Whisky
- 1 theel. Limoensap
- Snufje Cayennepeper
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en hol de avocado helften deels uit. Bewaar de uitgeholde avocado’s en snijd het vruchtvlees in blokjes van 0,5 x 0,5 cm. Meng in een kom de garnalen met de avocado. Vul de uitgeholde avocado’s met het garnalen mengsel.
De saus: Doe de ingrediënten voor de saus in de foodprocessor en draai er een mooie gladde saus van. Voeg eventueel naar smaak extra peper toe.
Zet de gevulde avocado helften op bordjes en schenk de whisky saus er overheen. Maak het geheel op met een takje dille en een schijfje limoen.