1e zaterdagmiddag wijnproeverij 2019

Wat gaat u doen na de feestdagen?

Na al dat lekkers dat is genuttigd tijdens de feestdagen zal wellicht door velen van u  een korte adempauze worden ingelast. Wat ons betreft niet voor lang en staat de 1e zaterdagmiddag wijnproeverij al in de agenda!

Wij hopen dat er ondanks de vele goede voornemens om minder van dit en minder van dat te gaan nuttigen, voor mooie wijnen een uitzondering is gemaakt. Het leven is te kort om niet te blijven genieten van mooie wijnen met een lekker hapje. Dus hebben wij onze eerste wijnproeverijen voor 2019 al gepland.

Wij zijn nu druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op 18 januari geven wij voor een bedrijf een Nieuwjaars wijn- en spijsproeverij voor 30 genodigden. Op verzoek van de klant is het thema wild vlees en komen de hapjes van de BBQ. Een mooie uitdaging en goede start voor 2019.

Voor 2019 staat er elke 2 maanden een zaterdagmiddag wijnproeverij van 15.30 tot 18.00 uur op het programma. De eerste staat gepland op 26 januari 2019. Voor de wijnproeverij  hebben wij voor u 5 mooie wijnen uitgezocht. U krijgt bij enkele wijnen kleine hapjes en vertellen wij een mooi verhaal of anekdotes over bezoeken aan wijnhuizen of gebieden die wij afgelopen decennia hebben bezocht.

De wijnen die wij gaan proeven zijn:

  1. Ca dei Frati
  2. Elysée Viognier
  3. André Thomas gewurtztraminer
  4. Chateau la Gorce, Cru Bourgeois
  5. Uibel Blauwer Zweigelt

Inschrijven.

U kan u inschrijven via de site https://vakovino.nl/contact/  of via de mail info@vakovino.nl . Er is plaats voor 14 personen dus wees er snel bij want vol = helaas vol. Prijs € 29,50 p.p.

Maar niet getreurd voor degene die te laat zijn, want die nodigen wij dan persoonlijk uit voor de volgende wijnproeverij die voor 9 maart 2019 staat gepland. Zet deze dan alvast in je agenda!