12 mei Moederdag zomerwijnen proeverij

Verrassing voor moederdag

Zo verrassend als het voorjaar is begonnen, met de zonovergoten Paasdagen achter de rug, hoe verrassend kan het zijn om je moeder op Moederdag te verwennen met een overheerlijke wijnproeverij? Thema van deze proeverij: Zomerwijnen 2019.

U proeft op een zeer ontspannen wijze zes mooie frisse wijnen die u doet snakken naar de zwoele zomer van afgelopen jaar. Wij starten met één van onze favoriete mousserende wijnen. Een overweldigende Franciacorta uit de gelijknamige kleine wijnstreek in Lombardije Noord Italië. Met een zachte mousse als tinteling op de tong waant u zich in het zonnige Noord Italië.

Ca dei Frati

De witte wijnen

Onze zomerwijnen die wij dit jaar hebben uitgezocht zijn een  heerlijke frisse Sauvignon Blanc uit de Pays D’oc en een mooie Sylvaner uit de Elzas. Beide wijnen zijn voor velen van u wijnen uit bekende wijnstreken.

Of bent u misschien toch op zoek naar wat nieuws of wat anders? Wat dacht u dan van een zeer bijzondere wijn van de Turbiana druif uit de wijnstreek Lugana, gelegen aan de zuidelijke oevers van het Gardameer?

Proost

Na wit komt?

Na al deze mooie witte wijnen proeft u een overheerlijke rosé uit Oostenrijk. Tenslotte schenken wij een bijzondere rode verrassing in en sluiten de proeverij af met een nababbel.

Alle wijnen zijn stuk voor stuk de moeite waard om uw tong te strelen en u een overdadig mondgevoel te geven.

De proeverij vindt bovendien plaats in een intieme huiselijke sfeer met een paar bijpassende hapjes. 

Waar, wanneer, hoe laat en prijs?

Locatie : Bladhaantje 10 Krommenie.

Datum : 12 mei 2019

Tijd : Inloop vanaf 14.00 uur. Proeverij 14.15 tot ca 17.00 uur.

Prijs : € 17,50 p.p.